Borghese

Bij de verlichting van een kantoor is de lichtsterkte erg belangrijk. Met de juiste lichtsterkte voorkomt u klachten als hoofdpijn en vermoeide ogen. Uw presentatie komt het best tot zijn recht in goed ingerichte presentatieruimte. MoreSenz adviseert en begeleidt u met de keuze voor de juiste verlichting, audio en beamerinstallaties.

MoreSenz kreeg de opdracht en werd uitgedaagd door een van Nederlands toonaangevende vastgoedbedrijven om een verlichtings- en automatiseringssysteem te ontwerpen en te realiseren.
Borghese/ Pleijsier Bouw wilde op dit moment een automatiseringssysteem met de hoogst mogelijke standaard, dat alle technische aspecten verbindt, zodat er één gebouwbeheersysteem wordt gecreëerd dat eenvoudig te bedienen is.

De uitdaging was om een toekomstbestendig systeem zo te ontwerpen dat het een van de eerste projecten met certificaat ‘Well gold’ en ‘Bream outstanding’ werd. Een uniek project in Europa!

Al deze combinaties van technieken zorgen ervoor dat het Borghese gebouw uniek is in zijn soort, dankzij de enorme duurzame energiebesparende oplossingen en de technieken om de werknemers maximaal comfort te bieden.

PROJECTGEGEVENS

CATEGORIE
Kantoor

OPDRACHT
Ontwerp lichtplan en domotica plan

GELEVERD
Verlichting en domotica

 

Borghese MoreSenz Domotica, Verlichting MoreSenz