Waarom kiezen architectenvoor MoreSenz

Architect Zw
Adviseur Audio Domotica en Cinema MoreSenz Nijkerk

Hulp nodig?

Ben van de Bunt

info@moresenz.nl

0341-492 208

MoreSenz voor Architecten

Uw creativiteit en idee is ons uitgangspunt. Als MoreSenz werken we uitsluitend projectmatig en zijn al onze systemen tailor-made architectuuroplossingen met budgettaire flexibiliteit zodat er voor iedere ruimte wel een oplossing is.  We leveren ruim 70 toonaangevende merken. Vanaf de oriëntatie tot en met de uiteindelijke installatie biedt MoreSenz ondersteuning en werkt vanuit een servicegerichte en duurzame klantrelatie. Niet voor niets werken we graag samen met u.

MoreSenz werkt als technische rechterhand van de architect.

Wij verzorgen de technische onderbouwing van het project, zodat de architect een nog vollediger plan kan presenteren, waarmee de slagingskans vergroot kan worden. Tijdens de realisatie van het project biedt Moresenz ook de mogelijkheid om het project technisch te begeleiden in samenwerking met architect en installateur.

De voordelen voor u op een rijtje

 

Technische ondersteuning

Maatwerk met volledige ondersteuning tijdens de gehele proces-, inspiratie- en oriëntatiefase. voorlopig en definitief ontwerp, logistieke en uitvoerende fase.

Hoogwaardige kwaliteit

MoreSenz werkt alleen met topmerken verlichting, audio en domotica van hoogwaardige kwaliteit. Continu op de hoogte van de laatste trends en designs.

Grote keuze en vormvrijheid

We leveren ruim 70 toonaangevende merken. Door de grote ontwerpvrijheid leiden de gebruikte armaturen en domotica oplossingen niet alleen tot veel inspiratie, maar versterken we met onze ontwerpen uw ontwerp. Onze oplossingen voor plafond en wandsystemen voor media ruimte hebben een positief effect op de akoestiek in een ruimte.

Budget flexibel

Kwaliteit en functionaliteit altijd gewaarborgd! Door onze budgettaire flexibiliteit bieden we diverse oplossingen voor iedere prijsklasse.

Belevings- en functionaliteitswaarde

Beleving gaat om emotie, het gevoel wat mensen hebben als zij in een ruimte of gebouw binnen komen en verblijven. Optimale verlichting, audio en eventueel domotica zorgen voor de ultieme sfeer en welbehagen. Als geen ander begrijpt Moresenz dat!