Waarom kiezen architectenvoor MoreSenz

Architect Zw
Adviseur Audio Domotica en Cinema MoreSenz Nijkerk

Hulp nodig?

Ben van de Bunt

info@moresenz.nl

0341-492 208

MoreSenz voor Architecten

Uw creativiteit en idee is ons uitgangspunt. Als MoreSenz werken we uitsluitend projectmatig en zijn al onze systemen tailor-made architectuuroplossingen met budgettaire flexibiliteit zodat er voor iedere ruimte wel een oplossing is.  We leveren ruim 70 toonaangevende merken. Vanaf de oriëntatie tot en met de uiteindelijke installatie biedt MoreSenz ondersteuning en werkt vanuit een servicegerichte en duurzame klantrelatie. Niet voor niets werken we graag samen met u.

MoreSenz werkt als technische rechterhand van de architect. Het belangrijkste is dat MoreSenz niet tussen architect en eindgebruiker in zit.

MoreSenz zorgt voor de technische onderbouwing van het project, zodat de architect een nog vollediger plan kan presenteren. Wanneer een nog vollediger plan gepresenteerd kan worden wordt de slagingskans natuurlijk ook vergroot. Tijdens de realisatie van het project biedt MoreSenz de mogelijkheid om het project technisch te begeleiden in samenwerking met architect en installateur.

De voordelen voor u op een rijtje

 

Technische ondersteuning

Maatwerk met volledige ondersteuning gedurende het gehele proces; Inspiratie en oriëntatiefase, voorlopig ontwerp en definitief ontwerp, logistiek en uitvoerende fase.

Hoogwaardige kwaliteit

MoreSenz werkt alleen met topmerk armaturen van hoogwaardige kwaliteit. De armaturen zijn ontworpen op een lange levensduur. De toegepaste metalen profielen zijn uiterst robuust uitgevoerd en met hoge precisie geproduceerd waardoor ze keer op keer voor een juiste plaatsing zorgen.

Grote keuze en vormvrijheid

We leveren ruim 70 toonaangevende merken. Door de grote ontwerpvrijheid leiden de gebruikte armaturen en domotica oplossingen niet alleen tot veel inspiratie, maar versterken we met onze ontwerpen uw ontwerp. Onze oplossingen voor plafond en wandsystemen voor media ruimte hebben een positief effect op de akoestiek in een ruimte.

Budget flexibel

Door diverse armaturen en railssystemen, in verschillende prijscategorieën, is er budgettaire flexibiliteit zonder dat er ingeboet wordt op kwaliteit en functionaliteit. Ook op het vlak van audio en bioscoop oplossingen zijn er diverse oplossingen voor iedere prijsklasse.

Belevings- en functionaliteitswaarde

Belevings- en functionaliteitswaarde zijn belangrijke aspecten voor een ontwerp. Beleving gaat om emotie, het gevoel wat mensen hebben als zij in een gebouw of ruimte verblijven. Goede verlichting, akoestische panelen en audio zorgen niet alleen voor een betere akoestiek maar zorgen ook voor sfeer en welbehagen. Als geen ander begrijpen wij dat!