DomoticaVergroot je wooncomfort

Domotica systeem smarthome

Domotica is een ander woord voorhuisautomatisering. Het klink misschien wat ingewikkeld, maar domotica is eigenlijk veel simpeler dan je denkt!

Domotica zorgt voor verhoging van gemak, comfort, en veiligheid in je woning. De technologie in een woning wordt steeds uitgebreider, en creëert daarom veel mogelijkheden! Veel mensen denken dat een domotica systeem veel duurder is dan een gewone installatie. Dit hoeft niet het geval te
zijn. Wanneer je de mogelijkheden afzet tegen de kosten, zul je zien dat een domotica installatie helemaal niet duurder hoeft te zijn dan een gewone installatie. Door de eindeloze mogelijkheden ben je vaak voordeliger uit met een domotica installatie. Met domotica is het mogelijk om vanaf je iPad alle gordijnen of rolluiken te sluiten, de verwarming wat hoger te zetten, alle lichten te dimmen en de beveiliging in te schakelen. Je ziet in één oogopslag dat alles in orde is, dat geeft een fijn gevoel.

Door te werken met bewegingssensoren hoef je ook ‘s nachts geen schakelaar aan te raken wanneer je uit bed gaat om iets te drinken of naar het toilet te gaan. De verlichting springt zacht gedimd aan op de route naar het toilet en gaat ook automatisch weer uit als er geen beweging meer wordt waargenomen. Er zijn nog veel meer voordelen! Met vooraf ingestelde scenes worden de verlichting en de verwarming automatisch geregeld. Bij het verlaten van de woning is het mogelijk om met één druk op de knop alle verlichting uit te schakelen. Wanneer je op vakantie bent kan er een aanwezigheidssimulatie worden ingeschakeld, waardoor het lijkt dat er iemand in de woning aanwezig is.

Adviseur Audio Domotica en Cinema MoreSenz Nijkerk

Hulp nodig?

Ben van de Bunt

info@moresenz.nl

0341-492 208

Je altijd thuisvoelen

Thuiskomen na een lange dag werken; bij binnenkomst staat de verlichting al op de avondstand, een relaxt achtergrond muziekje voor de juiste sfeer en de verwarming staat op de juiste temperatuur. Zelfs de oven is al voorverwarmd! Dat scheelt even tijd? Om het nog maar niet te hebben over de boodschappen; via de camera op je telefoon heb je gezien dat er nog genoeg boodschappen in huis zijn en je niet langs de winkel hoeft te gaan. Via spraaksturing vraag je of het volume van je favoriete nummer wat harder kan en of de gordijnen dicht kunnen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vragen over smarthomes?

Hoe werkt domotica? Kunnen jullie mij helpen met domotica? Zorgeloos genieten op je oude dag? Wat betaal je voor gemak? Wat levert domotica op?