Creeër deultieme beleving met verlichting!

Luxe Boerderij Led Strip Rode Wand
Adviseur Verlichting Audio Domotica en Cinema MoreSenz Nijkerk

Hulp nodig?

Evert Hop

info@moresenz.nl

0341-492 208

U bent alles voor uw nieuwe woning of bedrijfspand aan het uitzoeken..
De keuken, de kleuren op de muren, het nieuwe interieur! Maar heeft u wel aan de verlichting gedacht?

Een belangrijk onderdeel waar soms weinig tijd aan wordt besteed, maar uw woning of project naar een hoger niveau kan tillen!

Door verlichting mee te nemen in het bouwproces, worden onnodige kosten voorkomen. Verlichting heeft altijd een functie, of het nu gaat om presteren, uitlichten, of juist om ontspannen. Mooi licht geeft sfeer aan uw interieur!

Lichttechniek is een vak. Een led inbouwspot ,bijvoorbeeld, moet er goed uitzien, mooi warm licht geven en dimbaar zijn. Niet altijd vanzelfsprekend, handig is om deze keuzes gelijk in de ontwerpfase mee te nemen. Ook het juiste armatuur is sfeerbepalend.

Zo heeft iedere ruimte zijn functie en dit moet goed vertaald worden naar een mooi en functioneel lichtplan. Het juiste licht zorgt voor de ultieme beleving in uw woning of bedrijfspand!

Buiten Verlichting Woon Boerderij Spots

Wat kan onze verlichting
Aan uw interieur toevoegen?

Iedereen kent wel het beeld van een in de avond aangelichte villa. Dat WOW gevoel van sfeer en lijnenspel. MoreSenz kan in iedere ruimte de perfecte verlichting toepassen die zorgt voor de ultieme beleving, helemaal zoals u dat zou willen. Van kantoor, eet-, woon- en slaapkamer, tuin en terrasoverkapping tot aan bijvoorbeeld een thuisbioscoop.

Van co-design naar co-creatie.

Op onze designafdeling staat – UW WENS – centraal. Als geen ander weten wij uw wensen door te vertalen naar verfijnde uitgesproken ontwerpen. MoreSenz voert een ruime collectie designlampen van duurzame kwaliteit waar u jarenlang plezier van zult hebben. De merken die we voeren zijn modern, tijdloos en iconisch.

De ervaring, creativiteit en professionaliteit van MoreSenz maakt dat we een gewaarde speler zijn voor architecten en installateurs. Onze ontwerpen zijn concreet, functioneel, luxe, en versterken het ontwerp van de architect. We zeggen niet voor niets van co design naar co creatie.

Restaurant Vendel Buiten Verlichting

Vragen over goed licht in uw omgeving?

Welke trends zijn er op het gebied van verlichting? Verzorgen jullie ook de installatie? Wat kost zoiets eigenlijk?