Creeër thuisde ultieme beleving met verlichting!

Luxe Boerderij Led Strip Rode Wand
Adviseur Verlichting Audio Domotica en Cinema MoreSenz Nijkerk

Hulp nodig?

Evert Hop

info@moresenz.nl

0341-492 208

Je bent alles voor je nieuwe woning aan het uitzoeken..
De keuken, de kleur op de muur, een nieuw interieur!
Maar heb je wel aan de verlichting gedacht?

Een belangrijk onderdeel waar vaak (te) weinig tijd aan wordt besteed! Waarom wel dat luxe bankstel kopen (wat ook achteraf had gekund) maar niet de verlichting meenemen in het bouwproces? Door verlichting mee te nemen in het bouwproces, worden onnodige kosten voorkomen. Verlichting heeft altijd een functie in huis, of het nu gaat om ontspannen of juist om presteren. Met licht geef je sfeer aan je interieur. Zelfs het beste en mooiste interieur is niet af als de verlichting niet klopt.

Lichttechniek is tegenwoordig een vak. Een led inbouwspot moet er goed uitzien, mooi warm licht geven en dimbaar zijn. Deze laatste twee zijn zo vanzelfsprekend nog niet. Je zult niet de eerste zijn die er bij aanschaf van een ledlamp achter komt dat deze niet dimbaar is of te koel licht geeft. Weg sfeer. De lichtkleur en dimbaarheid zijn zó belangrijk, om nog maar niet te spreken van de juiste armatuur. Iedere ruimte heeft zijn functie en moet aangevoeld worden. Wanneer de verlichting niet klopt, is het gevoel van comfort ver te zoeken. Het juiste lichtplan zorgt voor de ultieme beleving in je woning.

Buiten Verlichting Woon Boerderij Spots

Wat kan onze verlichting
Aan jouw interieur toevoegen?

Iedereen kent wel het beeld van een in de avond aangelichte villa. Dat WOW gevoel van sfeer en  lijnenspel.  MoreSenz kan iedere ruimte naar een hoger niveau tillen, helemaal zoals jij dat zou willen. Elke ruimte heeft een doordacht lichtplan nodig. Van kantoor, eetkamer, woonkamer, terrasoverkapping of thuisbioscoop elke ruimte kent een eigen verhaal. Vanaf dat moment van ontwerp bouwen we samen met onze opdrachtgever aan de realisatie daarvan. We zijn altijd gefocust op het creëren van een sfeer met een unieke identiteit die bij de ruimte past. Dit kan een bedrijfspand, uw woning, hotel of andere ruimte zijn. Afhankelijk van het doel van verlichting brengen we basis-, accent- en sfeerverlichting aan in het ontwerp.

 

Van co-design naar co-creatie.

Op de designafdeling staat – UW WENS – centraal. Als geen ander weten wij uw wensen door te vertalen naar verfijnde uitgesproken ontwerpen met exclusieve armaturen. Wij beschikken over een ruime collectie designlampen van duurzame kwaliteit waar u jarenlang plezier van zult hebben.

MoreSenz kan allerlei merken verlichting voeren voor het beste resultaat. De merken die we voeren zijn elegant, zichtbaar van de beste kwaliteit, modern, tijdloos en iconisch.

De ervaring, creativiteit en professionaliteit van MoreSenz maakt dat we een gewaarde speler zijn voor architecten en installateurs. De ontwerpen zijn concreet, functioneel, praktisch en versterken het ontwerp van de architect. We zeggen niet voor niets van co design naar co creatie.

Vragen over goed licht in jouw omgeving?

Welke trends zijn er op het gebied van verlichting?