Ervaar het effect
van stijlvolle audio

MoreAudio MoreSenz Bowers & Wilkins B&W 600 serie

Wat is uw favoriete muziekstijl? Van welke nummers krijgt u nooit genoeg? Muziek is een belangrijke mood booster en vaak niet meer weg te denken uit een woning of bedrijfspand. Toe aan ontspanning? Dan is het echt genieten met rustgevende muziek. Somber? Hoe heerlijk kan het zijn om dan te luisteren naar een feel good playlist. Wakker worden met uw favoriete playlist uit de speakers, wie wil dat nou niet?!

Audio is maatwerk, of het nu gaat om een huiskamer, een volledige woning, een thuisbioscoop of een hotellobby. Ons uitgangspunt is om geluid zo natuurlijk mogelijk weer te geven door gebruik te maken van onevenaarbare audio prestaties.  Met de juiste speakers is het optimaal genieten en met onze domotica kan er snel geschakeld worden tussen verschillende apps. Dit maakt het luisteren nog leuker! 

Audio kan prachtig worden weggewerkt in uw interieur, zichtbaar of onzichtbaar.  Zo zijn er speakers die dezelfde afmeting hebben als een plafond inbouwspot. Het verschil is haast niet zichtbaar. Gaat u voor een ultiem design? Kies dan voor een prachtig vormgegeven speaker, of juist voor volledig weg gestucte (onzichtbare) speakers in de muur. Iedereen zal zich afvragen waar het geluid vandaan komt!

Adviseur Audio Domotica en Cinema MoreSenz Nijkerk

Hulp nodig?

Ben van de Bunt

info@moresenz.nl

0341-492 208

Naast adviseur is MoreSenz ook leverancier van audio- en videoapparatuur en toebehoren. Van befaamde merken, zoals Bowers & Wilkins en Sonos, tot gelijkwaardige alternatieven. In onze showroom kunnen wij verschillende klassen geluidsystemen laten horen zodat u zelf het verschil kunt ervaren.

Adviseur Verlichting Audio Domotica en Cinema MoreSenz Nijkerk

Vragen over audio?

Hoe lang duurt een traject bij jullie? Hoeveel jaar aan ervaring loopt er rond bij MoreSenz? Verzorgen jullie ook de installatie? Wat kost zoiets eigenlijk? Wat voor technologie gebruiken jullie?

Onze merken