AangenaamKennis te maken

At sea Dronten mooie verlichting luxe hanglampen led strips

Over ons

Ben van de Bunt en Evert Hop hadden beiden een passie voor verlichtingstechniek maar zagen ook dat er vele mogelijkheden waren in deze markt welke nog onbenut bleven. Ze besluiten hun kennis en kunde te bundelen en vormen samen een vaktechnisch duo. Gedreven door het feit dat er toch betere ontwerpen en producten mogelijk moeten zijn, zijn ze het zelf gaan oppakken. Nu zijn zij een bron van creativiteit, excellence en passie voor hun klanten en personeel.

 

Adviseur Audio Domotica en Cinema MoreSenz Nijkerk
Ben Evert MoreSenz

Dankzij onze founders, creatievelingen, designers, techneuten en visionairs zijn we uitgegroeid tot de eerste totaal leveranciers op het gebied van verlichting, smarthome oplossingen, audio en game en media rooms en thuisbioscopen. Met klanten in binnen en buitenland bieden wij een totaaloplossing voor architecten, installateurs en eindgebruikers. Van co-design tot co-creatie ontzorgen wij onze klanten van idee tot realisatie, waar passie voor perfectie leidend is. Niets voor niets zeggen we MORE+Light, MORE+Smarthome, MORE+Audio en MORE+Cinema. Net even dat stapje extra, net even die betere oplossing, net iets meer waarde voor je investering en net iets betere service.

 

Bij MoreSenz willen we je weer het thuis gevoel geven waar het goed toeven is. Thuiskomen bij jezelf in de perfecte sfeer en ambiance met de juist verlichting en een goed boek of diner, voorzien van alle gemakken om je heen van een slim huis. Met oplossingen die inspelen op jouw drukke bestaan. Je huis wordt weer een plek om tot jezelf te komen, te ontspannen in jouw eigen gameroom. Een plek om vrienden mee naar toe te nemen en samen een thuisbioscoopje te pakken. Ervaar het verschil in onze experience centre: een ware beleving voor jouw zintuigen in onze show room met verlichting, domotica, audio en wel zes verschillende thuisbioscoop opstellingen.

 

Als team weten we als geen ander dat ontspanning, luxe, comfort en vermaak bijdragen aan het ont stressen. En service zit in ons DNA. Perfectie is leidend in alles wat we doen. MoreSenz is er voor verschillende doelgroepen, van architect, installateur tot eindgebruiker.

Bent je benieuwd wat we jou kunnen bieden of wilt je meer informatie?

Neem gerust contact met ons op, we verwelkomen je graag in onze Experience centre.