Denkt u aan het realiserenvan uw eigen ultieme thuisbioscoop? Bent u gek op films, series of gamen?Wij maken uw droom waar met een thuisbioscoop op maat!

Thuisbioscoop me Blauwe Led
Adviseur Audio Domotica en Cinema MoreSenz Nijkerk

Hulp nodig?

Ben van de Bunt

info@moresenz.nl

0341-492 208

Een thuisbioscoop, is dat haalbaar en betaalbaar? Ja, dat is het zeker.

Een thuisbioscoop kan in vrijwel iedere kamer worden toegepast, voor elk budget. MoreSenz biedt een zeer breed assortiment aan. Van stand-alone oplossingen tot complexe installaties die door de koppeling met domotica kinderlijk eenvoudig bedienbaar zijn.

Stel het u eens voor: Uw favoriete films, games of sportwedstrijden kijken in een eigen thuisbioscoop! Hoe gaaf is dat? Met de juiste apparatuur is de realisatie van een thuisbioscoop voor iedereen haalbaar.

 

Zelfs een thuisbioscoop in uw woonkamer is niet onmogelijk. Door een beamerscherm te laten verzinken in het plafond is deze volledig weggewerkt. Wanneer u in de stemming bent voor een goede film, laat u het beamerscherm voor de tv zakken en kunt u genieten van uw favoriete film op groot scherm. Gewoon in uw eigen woonkamer.

 

 

Commerciële Bioscoop RTL met Blauwe Led Verlichting

Uiteraard kunt u ook voor het totale plaatje gaan en een bioscoop laten maken in bijvoorbeeld de kelder. Het samenspel van perfecte akoestiek, sfeervolle verlichting, op maat gemaakte stoelen en uitmuntend beeld zorgen voor een ultiem comfort. Een thuisbioscoop is vaak gekoppeld aan een domotica systeem, waardoor ook de kinderen zonder problemen de apparatuur kunnen bedienen.

 

Wilt u graag eerst zelf onze uniek thuisbioscopen ervaren? Dat kan! In onze gloednieuwe showroom verzorgen wij, op afspraak, een ware ‘cinema experience’ zodat je zelf de krachtige speakers, tv schermen/beamers en comfortabele stoelen kunt ervaren. Je bent van harte welkom!

Vragen over een eigen thuisbioscoop?

Hoe lang duurt een traject bij jullie? Hoeveel jaar aan ervaring loopt er rond bij MoreSenz? Verzorgen jullie ook de installatie? Wat kost zoiets eigenlijk? Wat voor technologie gebruiken jullie?