Waarom zou u voor MoreSenz kiezen

Eindgebruiker Opdrachtgever Zw Small
Adviseur Verlichting Audio Domotica en Cinema MoreSenz Nijkerk

Hulp nodig?

Evert Hop

info@moresenz.nl

0341-492 208

MoreSenz voor opdrachtgevers en eindgebruikers.

Waarom melden zich zoveel particulieren, instellingen, zakenmensen zich rechtstreeks tot ons? Om eerlijk te zijn. Door mond tot mond reclame. Gewoon tevreden klanten door uw verwachtingen te overtreffen. En excellence en perfectie tot onze werknorm te maken. Gaat er dan nooit wat fout? Ja natuurlijk wel eens. Maar dan lossen we het adequaat en naar uw tevredenheid op. Het belangrijkste wat we telkens terugkrijgen van onze klanten is; Jullie zijn de enige totaal leverancier op het gebied van licht, domotica, geluid en thuisbioscoop. Het en is zo handig om dat uit handen te geven aan een speler die alle terreinen beheerst.

MoreSenz maakt complete audio, – domotica, – video, – en verlichtingsplannen.

Van privéwoningen, horeca, retail, zwembaden of tuinen.

Of het nu gaat om een upgrade van uw huidige verlichting, audio, – of video-installatie of om een compleet nieuwbouwplan.

Ook is het mogelijk huidige verlichting te vervangen voor energiezuinige ledverlichting. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld uw privéwoning te automatiseren met domotica. De mogelijkheden zijn eindeloos, Wij bespreken graag met u de opties en bieden een oplossing voor uw wensen met goede oplossingen om het maximale gebruiksgenot te realiseren.

 De voordelen voor u op een rijtje

 

Hoogwaardige kwaliteit en gebruiksgemak

MoreSenz werkt alleen met topmerk producten van hoogwaardige kwaliteit. Of het nu om uw verlichting, audio of uw huisbioscoop gaat. Onze ontwerpen zijn ontworpen op een lange levensduur en maximale gebruiksgemak.  Wij programmeren u smarthome zodanig dat zelfs  een leek de systemen weet te hanteren. Wel zo gemakkelijk voor u.

 

Budget flexibel

Voor elke situatie hebben wij voor u wel een maatwerkoplossing in verschillende prijscategorieën, zodat er budgettair flexibiliteit voor u gecreëerd wordt zonder dat er ingeboet wordt op kwaliteit en functionaliteit. Ook op het vlak van audio en bioscoop oplossingen zijn er diverse oplossingen voor iedere prijsklasse. Van een standaard gameroom tot een 12 persoons bioscoop.

 

Totaalleverancier

Als team weten we als geen ander dat ontspanning, luxe, comfort en vermaak bijdragen aan het ont stressen van u. Dat nemen we serieus.

Bij MoreSenz willen we u weer het thuis gevoel geven waar het goed toeven is. Thuiskomen bij uzelf in de perfecte sfeer en ambiance met de juist verlichting en een goed boek of diner, voorzien van alle gemakken om u heen van een slim huis. Met oplossingen die inspelen op uw druk bestaan. Uw huis wordt weer een plek om tot uzelf te komen, te ontspannen in uw eigen gameroom. Een plek om vrienden mee naar toe te nemen en samen een thuisbioscoopje te pakken. Ervaar het verschil in onze experiencecentre: een ware beleving voor uw zintuigen in onze show room met verlichting, domotica, audio en wel zes verschillende thuisbioscoop opstellingen. Kortom alles onder een dak ervaren, en kiezen. Makkelijker kunnen we het niet voor u maken.