Waarom kiezen Installateurs voor MoreSenz

Installateur Zw

Hulp nodig?

MoreSenz voor Installateurs

Moresenz is uniek in zijn soort voor installateurs. Wij denken graag mee met ontwerpuitdagingen en logistieke vraagstukken. Het project wordt volledig technisch begeleid en uitgewerkt. Onze technische binnen- en buitendienst staat graag tot uw beschikking!

Moresenz is adviserend partner van installateurs. Vanaf een compleet adviesdocument tot het leveren van diverse design armaturen, led verlichting, beamers, audioboxen en eventueel domotica.

MoreSenz adviseert over de bekabeling, technische haalbaarheid en begeleidt installateurs op technisch vlak en helpt installateurs met het maken van een bestek en een technisch onderbouwde tekening, zonder tussen installateur en eindgebruiker in te zitten. Veel installateurs maken gebruik van de technische kennis die MoreSenz biedt. Door deze samenwerking kunnen installateurs zich breder op de markt profileren.

 

De voordelen voor u op een rijtje

 

Technische ondersteuning

Moresenz adviseert over de bekabeling, technische haalbaarheid en begeleidt installateurs bijvoorbeeld met het maken van een bestek en een technisch onderbouwde tekeningen, zonder tussen installateur en eindgebruiker in te zitten. Al veel installateurs maken gebruik van onze kennis. Door deze samenwerking kunt u als installateur zich breder op de markt profileren!

 

Budget flexibel

Door diverse armaturen en railsystemen, in verschillende prijscategorieën, is er budgettaire flexibiliteit zonder dat er ingeboet wordt op kwaliteit en functionaliteit. Ook op het vlak van domotica zijn er diverse oplossingen voor iedere prijsklasse. Zodat u altijd in staat bent bij u klanten met een passende oplossing te komen

 

Praktische en snelle montage

Techniek volgt elkaar in een hoog tempo op en het is net altijd even eenvoudig deze ontwikkelingen allemaal in een korte tijd te volgen. Door armaturen te kiezen die makkelijk te plaatsen zijn en kennis op een makkelijk manier voor u beschikbaar te maken bent u in staat sneller en makkelijker te installeren.

In 2021 bieden wij u ook productkennis en montagekennis aan voor uw monteurs door opleiding en training over onze eigen productgroepen.

 

Kostenbesparend inkopen

Wij geloven in duurzame klant- leverancier relaties en investeren graag in u en uw klanten door optimale service, goede prijsafspraken, klantentrouw afspraken, snel acterende binnendienst op uw vragen. Maar ook in een goede bestelapp van onze hardlopende armaturen. Zo wordt bestellen wel erg gemakkelijk voor u. Informeer naar ons loyaliteitsprogramma en de inkoop app.